Gå til innhold

Klinikkene

Veelo Klinikken Osteopati åpnet i Mandal i 2008 og deretter i mars 2013 i Grimstad.

Lokalene våre i Grimstad ligger i et gammelt bygg fra 1860 og har blitt pusset opp før vi åpnet. Sjarmen i det gamle bygget har vi prøvd å beholde, samtidig som vi har gjort lokalene lyse og luftige.  Her vil du treffe en høytutdannet og engasjert terapeut med fokus på å møte deg med respekt og forståelse. I behandlingsrommet har vi en sofistikert behandlingsbenk og har brukt mye tid og energi på å innrede resten av lokalet på en mest mulig praktisk men samtidig avslappende vis. Vi håper at du vil føle deg vel hos oss.

Kontor Veelo Klinikken Mandal

(Oppdatert bilde av klinikken kommer snart)

På behandlingsrommet har vi plass til å sitte og prate litt før og etter behandlingen. Terapeuten bruker deretter behandlingsbenken under behandlingen i tillegg at du kanskje blir bedt om å stå ved enkelte undersøkelser. Behandlingsrommet har tildekkede vinduer ut mot en bakgård og holder en behagelig temperatur slik at en ikke skal fryse i løpet av behandlingen.

Vi har en liten sittekrok utenfor behandlingsrommet hvor du kan sette deg og vente på timen din. Her kan du gjerne forsyne deg med vann eller te på kjøkkenkroken vår. Det er også et klesstativ hvor du kan henge av deg jakken og legge fra deg skoene og en liten lekekrok til de minste. Her er det også plass til å parkere barnevognen.

I enden av gangen har vi ett toalett med en liten stellekrok til de aller minste.

Vi er svært stolt av klinikken vår og håper at Grimstad sine innbyggere vil trives med sin første og eneste Osteopat.