Gå til innhold

Klinikken

Veelo Klinikken Osteopati åpnet i Mandal i 2008 og deretter i mars 2013 i Grimstad.

Lokalene våre i Grimstad ligger i et gammelt bygg fra 1860 og har blitt pusset opp før vi åpnet. Sjarmen i det gamle bygget har vi prøvd å beholde, samtidig som vi har gjort lokalene lyse og luftige.  Her vil du treffe en høytutdannet og engasjert terapeut med fokus på å møte deg med respekt og forståelse. I behandlingsrommet har vi en sofistikert behandlingsbenk og har brukt mye tid og energi på å innrede resten av lokalet på en mest mulig praktisk men samtidig avslappende vis. Vi håper at du vil føle deg vel hos oss.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

På behandlingsrommet har vi plass til å sitte og prate litt før og etter behandlingen. Terapeuten bruker deretter behandlingsbenken under behandlingen i tillegg at du kanskje blir bedt om å stå ved enkelte undersøkelser. Behandlingsrommet har tildekkede vinduer ut mot en bakgård og holder en behagelig temperatur slik at en ikke skal fryse i løpet av behandlingen.

På venterommet kan du sette deg og vente på timen din. Det er et klesstativ hvor du kan henge av deg jakken og legge fra deg skoene. Her er det også plass til å kunne parkere en barnevogn.

I enden av gangen har vi ett toalett med en liten stellekrok til de aller minste.

Vi er svært stolt av klinikken vår og håper at Grimstad sine innbyggere og alle andre som ønsker å reise til oss vil trives med Grimstad sin første og eneste Osteopat.

%d bloggere liker dette: