Gå til innhold

Nyheter

Veelo Klinikken Osteopati er nå midlertidig stengt.

På grunn av tiltakene FHI har iverksatt for å begrense smitte av koronaviruset COVID-19, er vi nå stengt til og med 15. april 2020.

Med vennlig hilsen,

Robert Veelo


Vi er tilbake i Mandal igjen

Fra mai 2016 starter vi med behandling i Mandal igjen. Der er vi på torsdager fra 12:00 til 20:15. Nå holder vi til i de fine nye lokalene til Bjørge Ruud.

Adressen er Monesstranda 6, 4513 Mandal.

Inngangen er på baksiden av den røde låven ved siden av det hvite huset på monesstranden nr.6. Det er altså 3. avstikk til venstre etter man har kjørt av E39 ved bensin stasjon Monesstranda mot leilighetene i østgående retning.

Velkommen skal dere være


 

Gratis 1.konsultasjoner til nye pasienter

Veelo Klinikken Osteopati ønsker å gjøre det enkelt for alle som vil å prøve osteopati.

Derfor kutter vi prisen på våre 1.konsultasjoner!

Fra og med mandag 4. april 2016 kan du få en gratis 1.konsultasjon på 30 minutter. Her får du en smaksprøve på hva vi kan gjøre for deg og dine plager. Kanskje er det nettopp osteopati som skal til.

Ring, send SMS eller bruk vår online timebestilling for å bestille en time.


 

Vi innfører rabattkort på Veelo Klinikken Osteopati!

Vi vet at mange av dere er svært fornøyd med måten vi behandler på og at vi oppnår gode og vedvarende resultater.

Noen kommer med en enkel plage og blir frisk og rask igjen etter bare noen få behandlinger. Andre kommer med langvarige og mer sammensatte plager som det tar tid å behandle for å oppnå en tilfredsstillende og vedvarende bedring. Uansett om dere er pasienter hos oss i en kortere eller lengre periode ønsker vi å vise at vi setter pris på at dere valgte å komme til nettopp oss.

Derfor innfører vi fra april 2016 rabattkort for alle våre pasienter! Ved hver 5. betalte behandlingstime vil du nå få kr. 50,- i rabatt og ved hver 10. behandlingstime får du kr. 100,- i rabatt!

%d bloggere like this: