Gå til innhold

Timebestilling

Kontor Veelo Klinikken

Hos oss har du muligheten til å bestille behandlingstime på flere ulike måter:

  • Du kan sende en SMS eller ringe oss på telefonnummer
    48 000 985 
    (mandag til fredag fra 08:00 til 20:00)
  • På vår NYE online timebestillingsportal får du full oversikt over timeboken vår og kan du selv bestille behandlingstimer.

NB! Send oss gjerne en melding hvis du fant en time, men kunne tenke deg å ha en time  allerede før. Da kan vi sette deg på ventelisten og gi deg beskjed når det blir mulig med en time på angitt ønsket tid/dag.

  • Eller du kan sende oss en e-post på post@veeloklinikken.no 
    Gi oss gjerne et telefonnummer vi kan nå deg på.

Du vil alltid få en påminnelse på per mail og/eller SMS dagen før din avtalte time.

 

Vi tilbyr følgende behandlingstimer:

GRATIS 1. konsultasjon (30 min.)
– Vi ønsker å gjøre det enkelt for alle som vil å prøve osteopati! Derfor har vi hos oss en gratis 1.konsultasjon! Her får du en smaksprøve på hva vi kan gjøre for dine plager. Kanskje er det nettopp osteopati som skal til! Her har vi tid til en samtale og rask undersøkelse for å kartlegge din tilstand. Deretter får du din første behandling hos oss. Osteopaten vil vurdere dine behov og sammen med deg bli enig om både behandlingsfokus og behandlingsfrekvens både i starten og etterhvert.

Enkeltime (45 min.)
– En vanlig oppfølgingstime tar 45 minutter.

Dobbeltime (90 min.)
– Ved mange plager eller mye reisetid kan det vare en fordel å velge en oppfølgingstime på 90 minutter. Da får vi ofte gjort mer enn dobbelt så mye per behandling. Eventuelt kan man da velge å ha også dobbelt så mange uker mellom behandlingene.

NB! Behandlingstimer må avbestilles senest 24 timer før avtalt behandlingstime. Behandlingstimer som ikke er avbestilt i tide må betales i sin helhet.

Det er mulig å avbestille timer per sms, telefon, mail eller på vår online timebestillingsportal.

%d bloggere like this: