Gå til innhold

Timebestilling

Hos oss har du muligheten til å bestille behandlingstime på flere måter:
Online timebestillingsportal

  • Online timebestilling.  I vår online timebestillingsportal (på engelsk) får du full oversikt over timeboken vår og kan du selv bestille behandlingstimer.
  • Du kan sende en sms eller ringe oss på +47 48 000 985
  • Eller du kan sende oss en e-post på post@veeloklinikken.no 
    Gi oss gjerne et telefonnummer vi kan nå deg på.

Venteliste: Send oss gjerne en sms hvis du fant en time, men kunne tenke deg å ha en time allerede før den dato. Da informerer vi deg per sms ved avbestillinger.

Avbestille: Du kan avbestille behandlingstimen ved å klikke på lenken nederst i mailen som bekrefter eller minner om timen.
Ellers er det også mulig å avbestille timer 24/7 per sms, telefon (eventuelt voicemail) og mail.

Avbestillingsgebyr: Behandlingstimer må avbestilles senest 24 timer før avtalt behandlingstime. Behandlingstimer som ikke er avbestilt i tide må betales i sin helhet.
Hvis du har en helseforsikring som dekker behandlingen din, da dekker den dessverre ikke din avbestillingsgebyr.

Påminnelse: Dagen før din avtalte time vil du få en påminnelse per mail (og per sms hvis avtalt om det).Vi tilbyr følgende behandlingstimer:

Første konsultasjon for nye klienter (45 min.)
Ved din første konsultasjon har vi tid til en samtale og undersøkelse for å kartlegge din tilstand. Deretter får du din første behandling hos oss.
Osteopaten vil vurdere dine behov og sammen med deg bli enig om både behandlingsfokus og behandlingsfrekvens både i starten og etterhvert.

Første konsultasjon for nye klienter direkt kombinert med en enkeltime (1t. og 45 min.)
Ved mange plager eller mye reisetid kan det vare en fordel å kombinere 1.konsultasjonen med en enkeltime. Da har vi tid til en samtale og undersøkelse for å kartlegge din tilstand. Deretter har vi ekstra god tid til din første behandling hos oss.
Osteopaten vil vurdere dine behov og sammen med deg bli enig om både behandlingsfokus og behandlingsfrekvens både i starten og etterhvert.

Enkeltime (45 min.)
En vanlig oppfølgingstime tar 45 minutter. Der har vi tid til å høre fra deg på noen få minutter hvordan det ble etter siste behandlingen og resten av tiden er til videre behandling.

Dobbeltime (1t. 45 min.)
Ved mange plager eller mye reisetid kan det vare en fordel å velge en oppfølgingstime på 1 time og 45 minutter («dobbeltime»). Da får vi gjort mer enn dobbelt så mye per behandling. Eventuelt kan man da velge å ha også dobbelt så mange uker mellom behandlingene.

%d bloggere liker dette: