Gå til innhold

Timebestilling

Hos oss har du muligheten til å bestille behandlingstime på flere måter:
Online timebestillingsportal

  • Online timebestilling.  I vår online timebestillingsportal (på engelsk) får du full oversikt over timeboken vår og kan du selv bestille behandlingstimer.
  • Du kan sende en SMS eller ringe oss på +47 48 000 985
  • Eller du kan sende oss en e-post på post@veeloklinikken.no 
    Gi oss gjerne et telefonnummer vi kan nå deg på.

Send oss gjerne en melding hvis du fant en time, men kunne tenke deg å ha en time allerede før den dato. Da kan vi sette deg på ventelisten og gi deg beskjed når det blir mulig med en time på angitt ønsket tid/dag.

Husk at du kan avbestille behandlingstimen ved å klikke på lenken nederst i mailen som bekrefter eller minner om timen.
Ellers er det også mulig å avbestille timer per sms, telefon (eventuelt voicemail) og mail.

NB! Behandlingstimer må avbestilles senest 24 timer før avtalt behandlingstime. Behandlingstimer som ikke er avbestilt i tide må betales i sin helhet.
Hvis du har en helseforsikring som dekker behandlingen din, da dekker den dessverre ikke din avbestillingsgebyr.

Du vil alltid få en påminnelse på per mail (og SMS hvis avtalt om det) dagen før din avtalte time.


Vi tilbyr følgende behandlingstimer:

1. konsultasjon (45 min.)
– Vi ønsker å gjøre det enkelt for alle som vil å prøve osteopati! Derfor har vi hos oss en 1.konsultasjon til redusert pris! Her får du en smaksprøve på hva vi kan gjøre for dine plager. Kanskje er det nettopp osteopati som skal til!
Her har vi tid til en samtale og undersøkelse for å kartlegge din tilstand. Deretter får du din første behandling hos oss.
Osteopaten vil vurdere dine behov og sammen med deg bli enig om både behandlingsfokus og behandlingsfrekvens både i starten og etterhvert.

1. konsultasjon direkt kombinert med en enkeltime (tilsammen 1t. og 45 min.)
– Vi ønsker å gjøre det enkelt for alle som vil å prøve osteopati! Derfor har vi hos oss en 1.konsultasjon til redusert pris! Ved mange plager eller mye reisetid kan det vare en fordel å kombinere 1.konsultasjonen med en enkelttime. Da har vi tid til en samtale og undersøkelse for å kartlegge din tilstand. Deretter har vi ekstra god tid til din første behandling hos oss.
Osteopaten vil vurdere dine behov og sammen med deg bli enig om både behandlingsfokus og behandlingsfrekvens både i starten og etterhvert.

Enkeltime (45 min.)
– En vanlig oppfølgingstime tar 45 minutter.

Dobbeltime (1t. 45 min.)
– Ved mange plager eller mye reisetid kan det vare en fordel å velge en oppfølgingstime på 1 time og 45 minutter («dobbeltime»). Da får vi gjort mer enn dobbelt så mye per behandling. Eventuelt kan man da velge å ha også dobbelt så mange uker mellom behandlingene.

%d bloggere liker dette: