Gå til innhold

Osteopaten

IMG_1392Robert er utdannet fysioterapeut i Nederland med norsk autorisasjon. Siden han var ferdigutdannet i 2003 har han jobbet som fysioterapeut og treningsveileder ved et treningssenter i Utrecht, Nederland, som hovedansvarlig fysioterapeut for danserne ved The Lion King musikalen i Nederland og som selvstendig næringsdrivende fysioterapeut i Oslo.

Fra 2006 til 2011 studerte Robert Osteopati ved Nordisk Akademi for Osteopati (NAO) – nå Norges Helsehøyskole i Oslo. Studiet var et samlingsbasert deltidsstudium med både norske og utenlandske forelesere.

I august 2008 startet Robert sin egen fysioterapi klinikk Veelo Klinikken i Mandal. Klinikken endret navn til Veelo Klinikken Osteopati i oktober 2011 når Robert var ferdigutdannet Osteopat.
På 4. mars 2013 åpnet han en splitter ny klinikk – denne gangen i Grimstad

Robert har alltid interessert seg for hvordan kroppen fungerer, hvordan ulike plager kan behandles og hvordan han med sine teknikker kan hjelpe flest mulig pasienter. Han brenner for faget sitt og forklarer gjerne for sine pasienter mekanismene bak både det fysiske problemet så vel som behandlingsteknikkene. Han bistår gjerne med treningsveiledning, holdningskorrigering og noen dype massasjeteknikker i tillegg til osteopatiske teknikker for å oppnå de beste resultater. Er du ung eller gammel, aktiv eller tar livet med ro, med akutt eller kronisk plage – Robert tar gjerne en prat med deg. Kan han hjelpe deg, gjør han det gjerne!

%d bloggere liker dette: