Gå til innhold

Rygg

De fleste mennesker vil på et eller annet tidspunkt i livet oppleve ryggsmerter.

En viktig del av undersøkelsen vår er å kartlegge nøyaktig hvor smertene sitter, hvilke bevegelser som forverrer smertene og hva som eventuelt gjør smertene bedre. Det er også viktig å kartlegge historikken i når smertene oppsto og forsøke å finne ut hva kan ha forårsaket smertene. Ryggsmerter kan nemlig ha sin årsak i mange forskjellige ting. Er det for eksempel etter skade eller slitasje? Er det pga. dårlig holdning eller tung fysisk arbeidsbelastning? Er det pga. spenninger i bindevevet rundt organene i magen? Er det pga. en feilstilling i bekkenet?

Når vi har klart å kartlegge smertene tilstrekkelig vi vil tilstrebe å behandle årsakene og om mulig gi råd og veiledning for å forhindre at smertene kommer tilbake.

%d bloggere liker dette: